lavenergi selvbyg

Stine_Anders[1]Stine og Anders flyttede ind i en pavillon på deres byggegrund i øko-landsbyen Hallingelille. Jeg hjalp dem med at udforme deres hus. Der var mange hensyn at tage i forhold til grundens størrelse på 300m2 og placering tæt på nabo og central ankomst til Hallingelilles fælleshus. Bygherrene stod selv for myndighedsansøgningen og vil opføre huset selv. De har lige modtaget byggetilladelse. Det bliver spændende at følge.

børne-havestue

havestue[1]Brorlil og Søsterlil er en børnehave ud fra Steinerpædagogikken. De ønskede en udvidelse af deres legeareal med en havestue. Jeg tegnede og opførte tilbygningen i harmoni med den eksisterende arkitektur.

Der er adgang både fra vuggestuen og børnehaven, så det har været med til at skabe en større fleksibilitet i hverdagen.

indretning

laenge

I en fløj opførte vi bad og køkken. Der blev kræset for detaljer og linjerne. Til køkkenet byggede vi en slagbænk med opbevaring til legetøj mm. El blev ført i skærmede kabler for at undgå “stående strøm”, et fænomen der er med til at belaste kroppen unødigt. Ovenpå betongulvet blev der trukket et tyndt lag lerpuds, som blev behandlet med linolie og voks. Resultatet blev et smukt varmt gulv med en flot struktur.